Cont firme

Logare Cont nou

Astazi la 1001usi.ro

5641 produse

1920 firme de usi

Cautare usi si firme

Cauta Firme usi

Cautare avansata

Usa blindata MULTISTRAT de la Panto Romania

< inapoi
Usa blindata MULTISTRAT de la Panto Romania

Pret: 8753.16lei

COMANDA ACUM!

Usa blindata MULTISTRAT de la Panto Romania

Adaugat la: 23-02-2010

Tiparit: 4

Trimis pe mail: 0

Comenzi: 0

Vizitat: 9805

Firma care comercializeaza produsul

Trimite unui prieten:

Tipareste

Descriere

Tocul este realizat din otel zincat la cald, de grosime 20/10, captusit cu 5 pana la 8 cute, vopsit cu pulberi de poliesteri, garnitura pe camera de aer pe trei laturi sau de tipul adeziv din material expandat aplicat pe trei laturi si doua balamale cu pivot sferic , reglabil pe inaltime.
Canatul de otel zincat de grosime 20/10 captusit adecvat. Vopseaua pe pulberi de poliesteri (acelasi finisaj ca la toc ) este facuta in exclusivitate pentru profilele perimetrale ( Carter ) . Ranforsarile interne sunt fabricate din profile de otel, de grosime 20 /10, captusite „Omega „ si „Z „ sudate intre ele. Izolarea termoacustica este realizata cu polistireni cu autostrangere de 50 mm si 63 mm. Dotat pe latura inferioara cu paracurenti tip ghilotina si pe latera cu balamale cu 3 sau 4 canale antismulgere.

Inchizatoarea, in 3 puncte este sustinuta de actiunea ulterioara a 2 sau 3 zavoare fiind prevazuta in doua versiuni: cu cilindru european cu cheie plata dotata cu „Difender” de protectie sau cu cheie „burghiu" cu harta tripla.

Panourile (latura interna si exteriorul canatului) realizate in functie de modele alese, ori din multistrat, ori din lemn stratificat sau cu panou neted din talas care va fi innobilat si vopsit. Sunt disponibile panouri montabile fie pe modele, fie pe finisajele usilor interne din Seria Astrale, Fiorile sau din seria New Emilia sau usile de intrare City, Diago, London, Nadir si Zenit sau imbracate ca si basculante pentru garaj model Centauro.(vezi www.pantoromania.ro)

Specificatii

Pretul usii este calculat pentru o usa cu dimensiunile cuprinse intre L 570/1250 X H 1590/2400.
Panou multistrat de esenta Meranti cu finisaj nuc conform foto la exterior si multistrat esenta Meranti cu finisaj nuc la interior si cheie tip burghiu.

Proprietati

* Preturile produselor contin TVA.